Zodat jij het niet hoeft te doen: vrijdag 31 oktober

De afgelopen 48 uur in nieuws, muziek en beeld

Lange Frans komt met een nieuwe EP. T-Pain zegt dat Kanye West auto-tune niet goed gebruikt. Er zijn twee dikke mixtapes van Boosie en Chief Keef. Tracks zijn er van Lange Frans, Makkie, Killing Skills, Rick Ross, Nas en meer. Video's zijn er van o.a. Sepa, Rich Gang, Chinx en Joell Ortiz. 


De NL-YouTube Hitlijst - Week 44

SBMG, Ronnie Flex en Bokoesam zijn de nieuwkomers van deze week

SBMG komt als hoogste binnen in de lijst met de door 101Barz geproduceerde video van Kom Hier Staan. Ronnie Flex bracht de nieuwe single Ik Wil Het Hebben van zijn album uit samen met Gers Pardoel en dat zorgde voor een goede 11de plek in de charts. Ronnie heeft een goede week, want hij doet ook de feature op Bokoesam's Infrarood. Deze track van Sam's EP, waar tevens Idaly op staat, komt binnen op de 14de plek.


Zodat jij het niet hoeft te doen: woensdag 29 oktober

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Lijpe tekent bij Top-Notch. NoizBoiz geeft de tracklist van Oase uit. Young Chop brengt zijn album uit en die is te streamen. Future brengt zijn langverwachte mixtape Monster uit. Tracks zijn er van o.a. Keizer, Ares, Kaascouse, Kanye West, Lil Wayne, Nicki Minaj en Jay Rock. Video's zijn er van Young Neph, Cory Gunz en meer.Zodat jij het niet hoeft te doen: dinsdag 28 oktober

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

We hebben weer een grote Zodat Jij Het Niet Hoeft Te Doen voor je. Gucci Mane schrijft een brief naar zijn fans vanuit de gevangenis. Birdman laat zich uit over de situatie tussen Tyga en Drake. Binnenlandse muziek is er van Bokoesa, Bummy Boys, Yung Internet en Nice Ty. Internationale muziek is er van o.a. Young Chop, Earl, Baauer, Project Pat en Big K.R.I.T. Video's zijn er van Dion Mase, Skinny, Future, Lil Bibby en meer.


Zodat jij het niet hoeft te doen: maandag 27 oktober

Het afgelopen weekend in nieuws, muziek en beeld

Dr. Dre en Jimmy Iovine beginnen samen een studio op USC. T.I. geeft aan dat Paperwork het eerste deel is van een drieluik. Drake brengt op zijn verjaardag drie tracks uit. Verder is er muziek van Feis, Ares, T.I., Migos en veel meer. Video's zijn er van o.a. Ronnie Flex, Bokoesam, Esko, Rick Ross, Kid Ink en Chinx.


Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

10/03/14

Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

09/30/14

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

09/24/14

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

09/18/14

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

09/15/14

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook