Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

"Ik merk de gezondheidsproblemen nu al en daar wil ik vanaf"

Atta de Tolk is een oude bekende in de Nederlandse hiphop-scene. De rapper uit Dordrecht heeft al een hele tijd niks van zich laten horen, dus het werd hoog tijd. Alleen is het deze keer geen album of een mixtape, maar een heel ander project. De zwaarlijvige rapper gaat het komende jaar zijn levensstijl omgooien en legt zijn reis naar een gezond leven vast in de webshow Afvallen met Atta.


Zodat jij het niet hoeft te doen: dinsdag 30 september

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

De vader van Rich Homie Quan is neergeschoten en is in kritieke toestand. Nicki Minaj wordt de presentatrice van de 20ste EMA. J-Do brengt een nieuwe EP uit met gastbijdrages van Kid De Blits, Aziz, Urbs, Jaromir en Pimpi. Verder is er muziek van Blake, Lange Frans, The Game, Fergie, BJ The Chicago Kid en meer. Video's zijn er van Crystal Caines, Rich Gang, Joey Bada$$ en Tory Lanez.


Zodat jij het niet hoeft te doen: maandag 29 september

Het afgelopen weekend in nieuws, muziek en beeld

SlodderVosGang-lid Cho tekent bij Top-Notch en released een video om dit aan te kondigen. Pharrell en Snoop Dogg komen met een gezamenlijk album. De Nederlandse scene heeft duidelijk niet stil gezeten, want er is een nieuwe EP van JermaineNiffer, tracks van Mr. Probz, NPNG, Bollebof en R.Kay en de video's zijn van Ismo, Era, Sepa en Abbeye. Uit het buitenland komen track van o.a. Stalley, Ab-Soul en Joey Bada$$. Qua video's kun je genieten van Young Thug, YG en B.o.B.


zodat jij het niet hoeft te doen: vrijdag 26 september

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Er zijn veel nieuwe tracks uit binnen- en buitenland. De artiesten uit ons eigen land zijn Vurr, Frenna, Maydien, Diggy Dex, J-Do, Nice Ty, Wudstik en meer. De buitenlandse artiesten die vandaag muziek uitgebracht hebben zijn o.a. Young Thug, Jeezy, Rich Homie Quan en Ludacris. Juicy J brengt twee nieuwe video's uit. De rest van de video's zijn van Yes-R, Ryan Leslie, Alley Boy en Ces CRU.


De NL-YouTube Hitlijst - Week 39

Veel verschuivingen binnen de charts

Er zijn deze week geen nieuwkomers, maar wel een paar opmerkelijke zaken. Yellow Claw's nieuwe single met Cesquaux en Kalibwoy stijgt drie plekken binnen de top 10. Ook Sukkel Voor De Liefde van The Opposites kent een nieuwe stijging van een aantal plekken. 


Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

06/06/14

Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

05/22/14

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

04/22/14

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

04/14/14

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

04/14/14

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook