Nieuwe video's van Typhoon, Tyga, Lil Wayne e.v.a.

De nieuwe oogst aan video's

De nieuwe oogst aan video's! Typhoon maakte met A.R.T. een track over ADHD voor Klokhuis en Young Money laat de video los van 'Senile'. Ook Mack Wilds is te zien met een nieuwe video met niemand minder dan French Montana, Mobb Deep en Busta Rhymes.


Nieuwe 101Barz video: Najih - Samen Eén

"Ik kan me als artiest het beste uiten in muziek"

Zojuist dropte rapper Najih samen met Kaascouse en zanger Green de clip voor 'Samen Eén'. De track is geproduceerd door Sync Preach. Aanleiding voor deze video is het filmpje '1 Marokkaan Minder' waarin Najih de straat opgaat en wildvreemden vertelt dat hij van plan is op het vliegtuig naar Marokko te springen. En dat was weer - inderdaad - het antwoord op Wilders' controversiële uitspraken van een paar weken geleden. Het filmpje gaat lekker op internet en staat nu al op ruim 400.000 views. Ook Rotjoch en zijn team is de populariteit van Najih niet ontgaan, zij besloten er een 101Barz clip voor te schieten. Najih vertelt over de totstandkoming van dit project.
 


The Roots komt 20 mei met nieuw album, Pharrell in tranen bij Oprah

Kort nieuws, vers van de pers

Al het korte nieuws op een rij, vers van de pers. The Roots komt op 20 mei met een nieuwe plaat, genaamd ...And Then You Shoot Your Cousin. Ook Saigon is deze zomer terug met een nieuw album, bij een nieuw label. Verder ging Gers Pardoel langs bij Giel Beelen om o.a. zijn nieuwe single 'Louise' te performen en kreeg Oprah het voor elkaar om Pharrell te laten huilen.


Nieuwe video's van 50 Cent, Kendrick Lamar, The Lox e.v.a.

De dagelijkse oogst aan clips

We hebben weer een mooie oogst als het gaat om videoclips vandaag. Zo bracht 50 Cent weer een nieuw video uit voor zijn aankomende album Animal Ambition, heeft The Lox weer een nieuwe video uitgebracht van de EP Trinity en neemt Jhene Aiko wraak op haar ex in 'Comfort Inn Ending'.


Nieuwe muziek van Pharaohe Monch, Tony Yayo, Pusha T e.v.a.

Zodat jij het niet hoeft te doen

Alle nieuwe muziek op een rij! Het nieuwe album van Pharaohe Monch is te streamen, oud G-Unit-leden Tony Yayo en Young Buck hebben de track 'Devils Advocate' opgenomen en Pusha T doet een verse op de nieuwe track van zanger August Alsina.


YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

03/21/14

YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

03/18/14

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

Hydroboyz zijn uit elkaar

03/13/14

Hydroboyz zijn uit elkaar

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

03/25/14

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

03/14/14

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook