State Magazine neemt afscheid

Vanaf 2015 geen nieuwe content meer

State Magazine heeft je de afgelopen jaren op de hoogte gehouden van alle hiphop uit zowel binnen- als buitenland. ‘State Awards’ was een begrip in de Nederlandse scene en artiesten deden elk jaar weer hun best om de felbegeerde prijs binnen te halen. Reportages van je favoriete artiesten, albums en shows in beeld en tekst kwamen regelmatig op de website. Jammer genoeg komt aan alles een einde en we moeten afscheid nemen in 2015.


Zodat jij het niet hoeft te doen: maandag 22 december

Het afgelopen weekend in nieuws, muziek en beeld

Het was afgelopen weekend het weekend van de Twitter-beef. Iggy Azalea, Azealia Banks, Action Bronson, Q-Tip, Nicki Minaj. Verschillende mensen kregen het met elkaar aan de stok. Niet alleen op Twitter was het feest, maar ook op Instagram gebeurde genoeg. Mase raakte in totaal 1,5 miljoen volgers kwijt nadat Instagram alle neppe accounts verwijderd heeft. Muziek is er van o.a. Idaly, Scheme015, Ricks, Alexanduhr, Kid Ink en Wale. Video's zijn er van Cho, Gikkels, Kevin Gates, King Louie en meer. 


D-Double is Jong, Wild en Roekeloos

‘Waarom zou ik boos zijn? Ik heb op het moment niks te klagen’

D-Double won The Next MC, tekende bij Rotjoch’s Mucho Dinero en afgelopen maand werd bekend gemaakt dat hij bij Top-Notch had getekend. De rapper uit Vlissingen brengt vandaag zijn EP Jong, Wild en Roekeloos uit. Een titel die perfect past bij de persoonlijkheid van D-Double.


De NL-YouTube Hitlijst - Week 51

Hoe Het Voelt van SBMG, Frenna, Bokoesam en Emms komt binnen op tweede plek

We waren er vorige week niet dus deze week hebben we video's van de afgelopen twee weken toegevoegd. SBMG, Frenna, Bokoesam en Emms komen binnen op de tweede plek met hun video voor Hoe Het Voelt. Andere nieuwkomers zijn SFB, Jebroer en Rotterdamse SterrenGang. 


Zodat jij het niet hoeft te doen: donderdag 18 december

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Hopsin stopt met rappen en Kanye West tekent een nieuwe artiest bij G.O.O.D. Music. Er zijn nieuwe mixtapes van Project Pat en Chris Miles. Muziek is er van o.a. Lefensmannen, Billyusuf, Noah Jordan, Wiz Khalifa en meer. Video's zijn er van D-Double, D.Lipps, Brainpower, Royce Da 5'9" en meer. 


Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

10/03/14

Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

09/30/14

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

09/24/14

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

09/18/14

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

09/15/14

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook